تبلیغات
همه چیز از همه جا| دانلود کتاب،تاریخ،ترول و کلی چیزای دیگه - طرز تهیه كیك كاكائویی پودری

آمار

آمار مطالب
مطالب :

آمار بازدید
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
آخرین بروز رسانی :

تبلیغات

بک لینک
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه


طرز تهیه
زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا كرده و سفیده را درون ظرف جداگانه هم می‌زنیم تا پف نموده و از ظرف نریزد، سپس شكر را طی سه مرحله به آن اضافه كرده و آنقدر هم می‌زنیم تا سفیده پف كرده و شكر تمام شود. بعد زرده‌ها را اضافه می‌كنیم و حدود پنج دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم. در این مرحله آب و روغن را اضافه كرده و با همزن دستی هم می‌زنیم. آرد، بیكینگ‌پودر، وانیل و 30 گرم پودر كاكائو را با هم سه بار الك كرده، كم‌كم به مواد اضافه می‌كنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم. مواد را درون دو قالب كه یكی از آنها دارای ارتفاع 10 سانتی‌متری و دیگری 23 سانتی‌متر است می‌ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می‌دهیم. 
بعد از پخته شدن كیك‌ها، كیك كوچك‌تر را از قالب در آورده، تكه‌تكه كرده و درون سینی فر قرار می‌دهیم تا سرد شده و كمی خشك شود. كیك بزرگ‌تر را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم می‌كنیم، لایه زیرین كیك را برمی‌گردانیم. خامه فرم گرفته و سفت شده را با پودر كاكائو و نسكافه مخلوط نموده و با آن روی کیک را خامه‌كشی می‌كنیم، سپس لایه دوم را روی كیك قرار داده و تمام سطح آن را با خامه می‌پوشانیم. سطح روی كیك باید یك سانتی‌متر خامه داشته باشد. دور تا دور كیك را به خامه آغشته كرده و با كاردك صاف می‌كنیم. در این مرحله كیك كوچك‌تر را آسیاب كرده و به ذرات پودری تبدیل می‌كنیم، سپس با این پودر تمام سطح كیك و دور تا دور آن را می‌پوشانیم، به طوری كه تمام اطراف و روی كیك پر از پودر شود و البته سطح روی كیك از پودر بیشتری برخوردار باشد. كیك را به مدت سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم. 


نكات:
1)كیك كوچك‌تر نسبت به كیك بزرگ‌تر 15 دقیقه به زمان كمتر برای پختن نیاز دارد. 
2)فر را باید 15 دقیقه قبل از این كه كیك‌ها را درون آن قرار دهیم، روشن كنیم. 
نوش جان


مواد اولیه :
برای 5 نفر
آب30گرم
خامه1كیلوگرم (زده شده)
روغن1قاشق غذاخوری (مایع)
وانیلنصف قاشق چایخوری
بیكینگ پودر1قاشق مرباخوری
پودر كاكائو3و نیم قاشق غذاخوری
آرد190گرم
نسكافه1قاشق غذاخوری
شكر200گرم


موضوع : آشپزی,
برچسب ها : ,


ادامه مطلب

نظرات این مطلب

این نظر توسط How do you get a growth spurt? در تاریخ پنجشنبه 16 شهریور 1396 01:38 ب.ظ ارسال شده است
Hi to every one, it's in fact a fastidious for me to visit
this website, it contains priceless Information.

این نظر توسط floriafines.blog.fc2.com در تاریخ چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:51 ب.ظ ارسال شده است
Right now it looks like BlogEngine is the best blogging platform available right now.
(from what I've read) Is that what you are using on your blog?

این نظر توسط foot pain relief در تاریخ دوشنبه 12 تیر 1396 07:55 ق.ظ ارسال شده است
Because the admin of this website is working, no question very soon it will be well-known, due to its quality contents.

این نظر توسط manicure در تاریخ چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 05:53 ق.ظ ارسال شده است
Nice blog here! Also your web site loads up very fast!

What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my site loaded up as fast as yours lol

این نظر توسط BHW در تاریخ جمعه 25 فروردین 1396 10:00 ب.ظ ارسال شده است
I'm extremely inspired together with your writing abilities as neatly as with the layout to your weblog.
Is that this a paid theme or did you customize it yourself?
Either way keep up the excellent high quality writing, it's rare to look
a nice blog like this one these days..


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر