تبلیغات
همه چیز از همه جا| دانلود کتاب،تاریخ،ترول و کلی چیزای دیگه - طرز تهیه تخم مرغ شکم پر

آمار

آمار مطالب
مطالب :

آمار بازدید
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
آخرین بروز رسانی :

تبلیغات

بک لینک
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


از آنجایی که مدتی است از این تخم مرغ های شکم پر درست می کنیم، مواد آن را به صورت چشمی اندازه می گیریم و تنها چیزی که با پیمانه اندازه می کنیم ماده ی اسیدی (سرکه یا آب لیمو) است چون زیاد و کم شدن آن ممکن است همه چیز را خراب کند. ما نسبت به بقیه خردل بیشتری می ریزیم پس ممکن است دلتان بخواهد از آنچه در فهرست مواد آمده بیشتر خردل بریزید. علاوه بر این ما فهرستی از مواد انتخابی مناسب برای روی تخم مرغ را برای شما آورده ایم
طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را آب پز کنید: تخم مرغ ها را در یک روغن دان بگذارید و روی آن را آب بریزید با طوری که تا 4 سانتی متر روی تخم مرغ ها بالا بیاید. روی شعله ی زیاد حرارت دهید تا آب جوش بیاید سپس در روغن دان را بگذارید و 30 ثانیه بپزید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید 13 دقیقه بماند. این زمان بسته به اندازه ی تخم مرغ ها بین 12 تا 14 دقیقه متفاوت است.
2. یک کاسه آب و یخ آماده کنید. تخم مرغ ها را با یک کفگیر داخل آب یخ بگذارید و 5 دقیقه رها کنید. پوست تخم مرغ ها را بشکنید و با دقت آنها را پوست بکنید. اگر پوست به راحتی از تخم مرغ کنده نمی شود،‌ آنها را دوباره در آب یخ قرار دهید و 5 دقیقه بعد دوباره امتحان کنید..
3. تخم مرغ های شکم پر را آماده کنید: تخم مرغ ها را با ملایمت خشک کنید سپس از طول نصف کنید. زرده ها را در بیاورید و در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس سفیده ها را در یک دیس بچینید.
4. زرده ها را به شکل یک خمیر پودری له کنید. سس مایونز، سرکه، خردل، نمک و کمی فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. با یک ملاقه ی شیرینی پزی کوچک یا قاشق مخلوط زرده را به طور یک اندازه بین سفیده ها تقسیم کنید. علاوه بر این می توانید گوشه ی یک کیسه ی زیپ کیپ را ببرید و زرده ها را داخل آن بریزید و به حالت قیف داخل سفیده ها بریزید.

6. کمی پاپریکای ساده یا چاشنی مورد علاقه ی خود را روی زرده ها بریزید. ما از کمی دانه نمک دریایی یا سس سریراچا استفاده می کنیم.

نکات مهم:
درست کردن تخم مرغ شکم پر زودتر از زمان سرو: شما می توانید تخم مرغ شکم پر را تا 2 دو روز جلوتر درست کنید. نکته ی مهم این است که سفیده ها و مخلوط زرده را جدا نگه دارید. سفیده ها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و مخلوط زرده را در یک کیسه ی زیپ کیپ بریزید و همه ی هوای آن را بگیرید. همه چیز را تا موقع سرو کردن در یخچال نگهداری کنید.


مواد اولیه :
تخم مرغ6 عدد بزرگ
سس مایونز1/4 فنجان
سرکه سفید1 قاشق چایخوری (یا آب لیمو)
خردلنصف قاشق چایخوری (زرد)
نمک1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم (تازه آسیاب شده)
چاشنیبه مقدار دلخواه (نمک دریایی دانه ای، پاپریکای دودی یا شیرین، بیکن پخته، خیار شور، فلفل ه)


موضوع : آشپزی,
برچسب ها : ,


ادامه مطلب

نظرات این مطلب

این نظر توسط gitabourbonnais.weebly.com در تاریخ چهارشنبه 18 مرداد 1396 09:19 ق.ظ ارسال شده است
Can I just say what a comfort to discover a person that really understands what they're talking about on the net.
You actually realize how to bring a problem to light and make it important.
More and more people have to look at this and understand this side of the story.
I can't believe you're not more popular because you definitely
have the gift.

این نظر توسط How do you treat Achilles tendonitis? در تاریخ شنبه 24 تیر 1396 11:40 ب.ظ ارسال شده است
Because the admin of this site is working, no hesitation very quickly it will
be renowned, due to its quality contents.


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر