آمار

آمار مطالب
مطالب :

آمار بازدید
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
آخرین بروز رسانی :

تبلیغات

بک لینک
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه


طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب و گود آب، سركه و نمك را جوش می‌آوریم و میگوها را در آن ریز می‌كنیم. 30 دقیقه زمان می‌دهیم و بعد در آبكش می‌ریزیم. تمام مواد بجز میگو، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و می‌پزیم. سپس سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و كاملا یك‌دست می‌كنیم. دوباره روی حرارت گذاشته، جعفری را ریخته و پنج دقیقه زمان می‌دهیم، سپس حرارت را خاموش كرده، میگو را افزوده و سوپ داغ را سرو می‌كنیم.


نكات:
1)بهتر است در زمان خرید میگوی ریز انتخاب كنید و آنها را خرد نكنید.
2)بهتر است خامه همزمان سرو شود.
3)موقع پاك كردن میگو حتما رگ كمر میگو را در بیاورید.
نوش جان


مواد اولیه :
برای 3 نفر
پیازچه4شاخه (خرد شده)
سیر1حبه
آب مرغ2پیمانه
میگو1پیمانه (پاك شده و ریز)
سركه2قاشق غذاخوری
آب1پیمانه
نمك2قاشق چایخوری
جعفری50گرم (تازه)
خامه2قاشق غذاخوری
هویج1قاشق غذاخوری (نگینی شده)


موضوع : آشپزی,
برچسب ها : ,


ادامه مطلب

نظرات این مطلب



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات