تبلیغات
همه چیز از همه جا| دانلود کتاب،تاریخ،ترول و کلی چیزای دیگه - خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج

آمار

آمار مطالب
مطالب :

آمار بازدید
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
آخرین بروز رسانی :

تبلیغات

بک لینک

J1390670266

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر

 

 پوست پرتقال (رنده شده) پوست یک پرتقال
آب پرتقال۱/۲ فنجان
 شکر قهوه ای ۵۰ گرم
 سرکه برنج ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل۲ قاشق چای خوری
زنجبیل (رنده شده)۲ قاشق چای خوری
آرد ذرت۲ قاشق چای خوری
روغن کانولابه مقدار لازم
گوشت گاو۶۸۰ گرم
برنج پختهبرای ۴ نفر
پیازچه (خرد شده برای تزئین)۳ تا ۴ عدد

 

 

گوشت گاو (گوشت استیکی نازک ورقه شده و روی آن نمک و فلفل پاشیده شده)

طرز تهیه:
داخل یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.

روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزید تا اینکه مجبور نشوید آنها را هم بزنید. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد به مدت ۲ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود.

گوشت های پخته را به کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید باقیمانده گوشت ها را به همین صورت بپزید و به کاسه انتقال دهید.

سس پرتقال آماده شده را سریع هم بزنید و به یک قابلمه بزرگ انتقال دهید. سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روی برنج های پخته قرار دهید و روی آن را با پیازچه تزئین و سرو کنید.

 

دانستنی های سس سویا در این غذا:

سس سویا نسبت به سس های دیگر بهتر است و مصرف اش به همه افراد و گروه های سنی توصیه می شود زیرا عامل چربی در این سس دیده نمی شود.

دیده شده که سس سویا را روی سالاد، جوانه گندم، غذاهای چینی، گوشت، انواع پلوها و حتی پیتزا می ریزند اما مصرف آن با گوشت (به خصوص ماهی و میگو) یا خوراک هایی که نیاز به افزودن نمک دارند، بهتر از مصرف آن همراه با سالاد است؛ به خصوص اگر از نمک زدن به غذا نیز اجتناب شود.

وقتی سس سویا با غذا مصرف می شود، چون دیگر نیازی به افزودن نمک به آن ماده غذایی نیست، این یک نکته مثبت به حساب می آید. به عبارت ساده تر، جایگزین کردن نمک سویا به جای نمک آشپزخانه یک عادت غذایی مناسب تلقی می شود؛ به ویژه اگر بیماری مانند فشار خون گریبان تان را گرفته باشد.



موضوع : آشپزی,
برچسب ها : ,


ادامه مطلب

نظرات این مطلب

این نظر توسط How do you get taller in a day? در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396 08:23 ق.ظ ارسال شده است
I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know
such detailed about my trouble. You're incredible!

Thanks!

این نظر توسط How long does Achilles tendonitis last for? در تاریخ شنبه 31 تیر 1396 06:06 ب.ظ ارسال شده است
If you desire to get a great deal from this article
then you have to apply these methods to your won webpage.

این نظر توسط BHW در تاریخ دوشنبه 28 فروردین 1396 06:37 ب.ظ ارسال شده است
I'm curious to find out what blog platform you have been using?
I'm experiencing some minor security issues with my latest blog and
I would like to find something more risk-free.
Do you have any recommendations?


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر